Zamárdi
2023. július 27-29.
https://zamjam.hu/wp-content/uploads/2023/07/kisszines_COVER_ZJ202319-scaled.jpg
07.29.
10:00
PROGRAMOK, KEDVEZMÉNYEK ZAMÁRDI-SZERTE
Jegyvásárlás
Jegyvásárlás

Brunch főző workshop Pozsonyi Zsuzsi – vegán KitchenCoach-csal

Helyszín: Zamárdi alsópincesori levendulás (Levendula Vendégház), a részvétel ára: 18.000 ft/fő

Július 29-én szombaton 10:00 órától főzős workshopon vehettek részt Pozsonyi Zsuzsi vegán cheffel.

 

A MENÜ:
Muhammara – diós sültpaprika krém sült padlizsánnal, gránátalmával
Citromos-tahinis sült fokhagymás fehérbab krém,
Kapros-tormás sült céklasaláta,
Zöldséges Frittata
Köles túrókrém házi granolával, gyümölccsel
+kovászos lepény

 

RÉSZLETEK:
– 100% növényi alapokon
– kis csoportos max 6 fő
– időtartama: 3 óra
– receptek, alapanyagok biztosítva
– levendulás limonádé, növényi tejes cappucino, zöld tea
– Helyszín: Zamárdi alsópincesori levendulás (Levendula Vendégház)

 

A RÉSZVÉTEL ÁRA: 18.000 ft/fő

 

BEMUTATKOZÁS

Pozsonyi Zsuzsi vagyok a növényi alapú, egészséges konyha szerelmese, KitchenCoach, vegán chef.

Misszióm, hogy megtanítsam az embereknek hogyan tudják a zöldségeket, gyümölcsöket, gabonákat, magvakat – a növényeket – kreatívabban felhasználni oly módon, hogy az még az egészségük megőrzését is szolgálja.
Közel 10 éve foglalkozom a növényi alapú táplálkozással és annak is az egészségmegőrző szerepével. Ebből a 10 évből kb. 7-et nagyüzemi vendéglátásban dolgoztam, 15-100 fős személyiségfejlesztő tréningekre főztem Hollandiában, majd Székesfehérváron saját kifőzdét is üzemeltettem, rendezvényekre, elvonulásokra, táborokra főztem, éttermeknek fejlesztettem növényi menüket.

2016 óta tartok kiscsoportos főzőtanfolyamokat, csapatépítőket, egyéni konzultációkat, privát főzéseket. Növényi alapú táplálkozást, kreativitás fejlesztést, rendszer építést, új szokások kialakítását tanulják meg a résztvevők
2019-ben leadtam a nagyüzemi főzést és már csak oktatással foglalkozom, célom átadni, megosztani veletek mindazt a tudást, amit én már ezen a területen megszereztem, mindezt könnyedén, jól szórakozva, igazi élményt szolgáltatva. Bázisom Zamárdiban, a levendulás ültetvényünknél lévő konyhámban van, itt szombatonként tartok tematikus, kiscsoportos főzősköröket.

Szívügyem az emberek egészségesebb életre való nevelése a táplálkozáson keresztül, hiszen a legnagyobb kincsünk az egészségünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

swimmers