Zamárdi
2023. július 27-29.
https://zamjam.hu/wp-content/uploads/2023/05/kisszines_COVER_ZJ202323-1-scaled.jpg
07.29.
10:00
II. ZAMJAM KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA

Ingyenes

Ingyenes

Kispályás labdarúgó bajnokság

Második alkalommal került megrendezésra ZamJam Kupa kispályás labdarúgó bajnokság, ahol a fesztivál utolsó napján a meghívott csapatok körmérközést játszanak.

Résztvevő csapatok:
Magyar Borászválogatott (tavalyi címvédőként)
Magyar Újságíró Válogatott
Zamárdi Öregfiúk Válogatott
Magyar Öregfiúk “Ligaválogatott”
Művészválogatott

Lebonyolítás: 2 x 15 perces kispályás labdarúgó körmérkőzések

Kezdés: 10:00
A torna befejezése: 15:00

A Magyar Borászválogatott címvédésre készül, mert a tavalyi évben ők nyerték a kupát. Az új kihívó idén egy igazi all star csapat lesz: a Magyar Öregfiúk Ligaválogatott, akik között több korábbi válogatott játékos, és sokszázszoros NB 1-es labdarúgő kapott helyet:

Juhász Roland: 95-szörös válogatott labdarúgó, a belga élvonalban négyszeres bajnok, három alkalommal itthon az év labdarúgója, magyar bajnok, közel 300-szor lépett pályára az NB1-ben.
Torghelle Sándor: 42-szeres magyar válogatott, aki élete első válogatottbeli gólját a 2004 márciusában megrendezett brazilok elleni mérkőzésen szerezte. Pályafutása során játszott az angol, a görög és a német elsőosztályú bajnokságban, és több, mint 250 alkalommal a magyar élvonalban.
Czvitkovics Péter: 10-szeres válogatott labdarúgó, négyszeres magyar bajnok, több, mint 300 alkalommal lépett pályára a magyar élvonalban.
Bajzát Péter: A magyar élvonal kétszeres gólkirálya, kupagyőztes, több, mint 280 alkalommal lépett pályára csatárként az NB1-ben.
Zombori Zalán: Magyar bajnok, válogatott labdarúgó, 180-szor lépett pályára az NB1-ben.
László András: Magyar bajnok, több, mint 230 alkalommal játszott a magyar élvonalban.
Perger András: Több, mint 150-szer lépett pályára az NB1-ben.

 

A Zamárdi Old Boys leghíresebb labdarúgója Sallai Tibor magyar bajnok labdarúgó, a válogatott jelenlegi csillagának, Sallai Rolandnak az édesapja. 1987 és 2004 között 179 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt és nyolc gólt szerzett.

 

A tavalyi végeredmény:
1. Magyar Borászválogatott
2. Zamárdi Old Boys
3. Magyar Újságíró Válogatott
4. Művészválogatott

 

Az esemény tervezett díszvendége: Garaba Imre, 82-szeres válogatott labdarúgó.

Az esemény fővédnöke, Zamárdi Város Polgármestere, Csákovics Gyula, aki a győzteseknek a kupát és a díjakat adja majd át.

A torna játékvezetője Arany Tamás lesz, aki 4 alkalommal volt a Hivatásos Labdarúgók Szervezete szavazásán az Év Játékvezetője, 15 éven át dirigált összesen 300 alkalommal NB1-es futball mérkőzéseket.

 

A BELÉPÉS INGYNES!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

swimmers