Zamárdi
május 31 - június 2.

Gyakran ismételt kérdések

Hol tudok jegyet vásárolni?
Visszaválthatom, vagy eladhatom a jegyem?

Alapesetben a jegyedet sem visszaváltani, sem cserélni nem tudod. Vis major helyzetben teljes jegyvisszatérítésre van lehetőség (3% kezelési költség mellett). Mivel nem személyre szabottak a vócserek, belépődet oda tudod adni másnak, vagy eladhatod a Ticketswapen.

A gyerekeknek kell jegy?
  • Minden gyermeket szeretettel és jó programokkal várunk, 12. év alattiak ingyen látogathatják a fesztivált. Belépéskor gyermekkarszalagot adunk, ezen a felnőtt kísérő elérhetőségét és a gyermek nevét kötelező feltüntetni. Kérjük, a gyerekeknek is hozzatok igazolványt!
  • 14 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel lehet belépni a fesztiválra, a gyermek karszalag viselése ez esetben is kötelező.
Hol található a fesztivál?

Zamárdiban, a Szabadstrandon, és több programponton szerte a városban.

Utazz OSZKÁR telekocsival a ZamJam-re!

Hol érem el az ügyfélszolgálatot?

Emailben az [email protected] címre várjuk kérdéseiteket.

Mikor nyit és mikor zár a fesztivál?

Kapunyitás és zárás minden nap 17:00-1:30, a városi programok olykor korábban, a jelzett időpontban kezdődnek.

Hogyan tudok fizetni a fesztiválon?

A Zamárdi Szabadstrandon található fő rendezvényhelyszín készpénzmentes, a helyszínen Festipay kártyával, vagy érintésmentes bankkártyáddal tudsz fizetni. Az egyéb programpontokon a helyi viszonyoknak megfelelően.

Nem sikerült a vásárlás, mi lehet a gond?

Ha sikertelen volt az online vásárlás, kérjük ellenőrizd, hogy:
– bankkártyád alkalmas-e online tranzakciókhoz, nincs-e letilva az online vásárlás lehetősége, elegendő fedezet van-e a kártyádon, ill. megfelelően van-e beállítva a napi egyenleged vagy nem járt-e le a bankkártyád. Az alábbi lépések is segíthetnek:
– Próbáld újra a fizetést, és ellenőrizd duplán, hogy minden adatot jól írtál-e be. Sokszor csak félregépelés miatt sikertelen a vásárlás.
– Tranzakciós hiba esetén próbálj meg egy másik bankkártyával fizetni.
– Ha sikertelen a vásárlás a webshopunkban, próbáld meg egy hivatalos jegyterjesztő partnerünktől megvenni belépődet
– Végső esetben vedd fel a kapcsolatot a bankoddal, ahol a tranzakció ID számával és a 3 számjegyű hibaüzenettel tudjátok azonosítani, mi lehet a hiba.

Nem kaptam meg emailben a jegyet, mi lehet a gond?

A vásárlást követő 24 órában kell megkapnod a visszaigazoló e-mailt. Ha ezután sem érkezik meg, a következő lépéseket javasoljuk:

  • Nézd meg a SPAM vagy egyéb, nem elsődleges mappáidat. Jegyed a [email protected] e-mailről fog érkezni.
  • Ha esetleg a vásárláskor elírtad az e-mail címedet, kérjük írj a [email protected] címre.
Mit nem vihetek magammal a rendezvény területére?

A rendezvény területére tilos kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, kést behozni. Nem hozható be alkoholos ital. Ásványvíz, üdítő maximum 0,5 literes palackban hozható be, dohánytermékből pedig maximum 2 karton cigaretta. Részletes és teljes információ a házirendben található.

Kutyát hozhatok magammal?

A ZamJam területére kizárólag a jogszabályban meghatározott segítő kutyák, vakvezető kutyák és rendőrségi kutyák léptethetők be. Az ilyen ebeket is csak a következő feltételek együttes megléte esetén lehet beléptetni: (i) érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, (ii) egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip), (iii) póráz, nyakörv, biléta a gazda (a ZamJamen való tartózkodás ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

Tudok a helyszínen strandolni?

Igen, a rendezvényről közvetlenül lejutsz a partra, ahol strandolási lehetőség van.

Szállás

A rendezvényen kemping nem lesz, de hamarosan elindul a szállásközvetítő oldalunk, Zamárdi szállásokkal!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

swimmers